Welkom Wat is Streamconcepts?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Streamconcepts bestaat uit een groep professionele jongeren die uitblinken in technische broadcast en evenementen oplossingen. Wij zijn extreem gepassioneerd met het werk wat wij doen en vinden dat live producties moeten uitblinken in het leveren van een aangename show voor de mensen thuis. Tijdens elk evenement proberen wij ons richting perfectie te pushen, hierbij kunnen we met trots onze jaren lange ervaring gebruiken in de gaming & Esports industry. In feite, zijn wij onze eigen doelgroep en weten precies wat voor eisen de kijkers stellen vanuit huis. Streamconcepts is opgericht in 2015 en heeft inmiddels een team van meer dan 10 mensen, die alle uitdagingen met open armen accepteren. Wij zijn trots op de mogelijkheid om alles snel op te zetten, het oplossen van problemen en overwinnen van moeilijkste uitdagingen, het creatief denken en uitstekende kwaliteit leveren tijdens de broadcast.Mobiele studio faciliteiten

Onze mobiele setup is rond heel europa gegaan voor verschillende evenementen & producties. Tegenover extreem scherpe prijzen, zal dit de beste keuzen zijn voor uw project. De set bevat over alle nodige hardware en software voor een mobiele broadcast. U kunt meer informatie vinden op onze partner pagina.

Bekijk ons portfolioStudio apparatuur

Streamconcepts heeft een eigen studio faciliteit in Weesp, Noord-Holland. De studio stelt ons in staat om content via het internet weer te geven tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben de mogelijkheden om rechtstreeks naar grote platformen zoals Twitch, Hitbox, Youtube, Azubu.tv of livestream.com te livestreamen.

Vraag naar de mogelijkhedenConsultancy

Wij bieden ook consultancy aan bedrijven die geïnteresseerd zijn in het creëren van hun eigen studio. Als je een eSports studio, uitgever of content creator bent, kunnen wij altijd bekijken waar wij u kunnen helpen. Daaronder vallen geluidsisolatie, juiste verlichting en alle software & hardware behoeften.

Meer informatie


This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!